Last ned gratis e-bok:
Arbeidskapitalstyring og planlegging av lønnsom vekst i små og mellomstore bedrifter

Å være en bedrift i vekst er ingen enkel oppgave. Mange av de gamle, vante rutinene og prosessene endrer seg, og flere krafttak må til for å rigge virksomheten for en ny driftshverdag. For mange bidrar dette til at vekst kan oppleves som smertefullt. 

Men voksesmertene kan lindres gjennom et skifte fra et ensidig fokus på resultat- og salgsutvikling, til en økende vektlegging av likviditet- og arbeidskapitalstyring. 

I denne 29-siders lange e-boken, rettet mot SMB-ledere, får du et innblikk i hva optimal arbeidskapitalstyring innebærer, hvordan du best kan legge til rette for fremtidig lønnsom vekst i virksomheten din og hvilke muligheter du har om du har behov for ekstern driftsfinansiering i en periode der du og bedriften skal vokse og utvikle dere videre - slik at dere kan fortsette å skape verdi for oss alle. 

Innholdsfortegnelse:

  1. Arbeidskapitalstyring: Hva det er og hvorfor det er viktig
  2. Optimalisering av interne rutiner og prosesser
  3. Viktigheten av å øke kontantstrømmen
  4. Planlegging av lønnsom vekst
  5. En guide til ulike typer driftsfinansiering
  6. Hva bør du tenke på når du velger finanseringsløsning? 

Om forfatterne:

Mats g

Mats Gehrken er leder for driftsfinansiering i Pareto Bank, og bruker sin tid på å bistå kunder med arbeidskapitalbehov. Han har hovedansvaret for utviklingen av Pareto Banks løsning for driftsfinansiering og likviditetsstyring, Pareto Driftskreditt.

Erik MP

Erik Skarbøvig har jobbet 20 år i finansbransjen og vært i Pareto Bank siden oppstarten i 2007. I dag leder han Pareto Banks satsning mot mellomstore norske bedrifter og bruker mye av sin tid på å bistå kunder med blant annet finansiering av oppkjøp, rekapitalisering og arbeidskapitalbehov.

 

e-bok Arbeidskapitalstyring Forside